Najspoľahlivejšou ochranou pre investorov sú informácie - Bridle, T.
Odporúčania spracované skupinou expertov FSVC (Financial Services Volunteer Corps. - Zbor pre poskytovanie dobrovoľných finančných služieb) podporovaného Agentúrou USA pre medzinárodný rozvoj (USAID) na požiadanie ministra financií SR. - Riešenie okamžitej informovanosti investorov o cenách a objemoch obchodov na organizovanom kapitálovom trhu vo svete a možnosti na Slovensku. Správy o účastníkoch trhu. Štátny dozor nad trhmi s cennými papiermi.