Výsledky 21. kola periodických aukcií v RM-Systéme Praha
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky a dopytu a objemov obchodov. Dolná a horná hranica cenového pásma pre 22. kolo.