Vývoj na Bratislavskej opčnej burze za sedem mesiacov roka - Legéň, A.
Údaje o počte zobchodovaných akcií a finančnom obrate za január až júl 1994. Najúspešnejšie cenné papiere na BOB (spoločnosť, objem obchodov, finančný obrat, podiel na celkovom obrate).