Zvýšený komfort zúčtovania na Burze cenných papierov v Bratislave - Palko, F.
Od 23.9.1994 on-line prepojenie BCP so Strediskom cenných papierov SR využitím nového komunikačného systému cez Podnik výpočtovej techniky, ktorý je správcom počítačovej siete.