Úverové aktivity COOP banky a ING Bank na Slovensku - Kovalčík, J.
Informácie o úveroch a podmienkach ich poskytnutia ústavmi COOP banka, a.s. Brno, pobočka Bratislava (1/10 predstavujú zmenkové úvery na podporu exportu) a ING Bank, a.s. Bratislava, pobočka najväčšej holandskej banky, úverové portfolio 2 mld Sk. Tri priority ING Banky: 1. zahraniční investori, 2. veľkí slovenskí exportéri, 3. významní energetickí importéri, spracovatelia surovín.