Aj privreté dvere vedú do sveta Nie sme tak bohatí, aby sme mohli púšťať peniaze cez hranice - Sandtner, L.
Hodnotenie súčasnej ekonomickej situácie na Slovensku z pohľadu riaditeľa licenčno-registračného odboru Ministerstva hospodárstva SR. Možnosti vyhýbania sa ťažkostiam pri transformácii hospodárstva na trhovú ekonomiku. Význam licenčnej politiky pre hospodárstvo, udeľovanie licencií. Význam medzinárodného obchodu pre rozvoj každého hospodárstva.