Ekonomické změny ve Spojených státech amerických - Cihelková, Eva
Vývoj ekonomiky USA - 1 z podstatných komponentov vývoja svetového hospodárstva. Dlhodobý pokles USA vo svetovom hospodárstve. Základné rysy vývoja americkej ekonomiky v období Bushovej administratívy. Charakteristika Clintonovej hospodárskej politiky. Implikácia pre ČR.