Nové jevy v čínské ekonomice a jejich vliv na světové hospodářství - Znamenáček, M.
Rastúca váha Číny vo svetovej ekonomike. Od roku 1975 - obrat v čínskej hospodárskej politike. Čínske ekonomické reformy. Analýza vývoja v 90-tych rokoch. Tabuľka kľúčových ukazovateľov ekonomických trendov v Číne. Implikácia pre ekonomiku ČR.