Tendencie v hospodárskom a menovom vývoji SR - Oberhauser, Ján Artur
Komentované základné ekonomické ukazovatele vývoja hospodárstva SR v máji 1994, porovnanie s aprílom a r.1993 (HDP, miera inflácie, priemerná mzda, zahraničný obchod atď.).