<An> Economic Strategy for Slovakia - Husár, Jaroslav
Aplikácia teórie hospodárskej politiky na základe makroekonomického modelu. Ekonometrický model. Návrh makroekonomickej politiky pre Slovensko. Fiškálna politika. Menová politika.