Západoevropská hospodářská stabilizace - Izák, Vratislav
Úspechy a neúspechy makroekonomickej stabilizačnej politiky krajín západnej Európy - poučenie pre postsocialistické krajiny. Vývoj talianskej ekonomiky. Priority francúzskej stabilizačnej politiky - boj s infláciou, reálne mzdy, situácia na trhu práce. Stabilizačná politika Írska a Švédska.