Zámery hospodárskej politiky vlády Slovenskej republiky na rok 1995
Text Zámerov, ktoré schválila vláda SR 19.7.1994. Poslúžia ako orientácia pre všetky rezorty pri formulovaní, konkretizácii a modifikácií odvetvových koncepcií na r.1995.