Ako nasmerovať privatizáciu - Vlachynský, Karol
Zhodnotenie priebehu malej a veľkej privatizácie vzhľadom na postupné zmeny jej koncepcie, postavenia FNM. Štandardné metódy a kupónová privatizácia - prednosti a nedostatky. Spomalenie privatizačného procesu, jeho zmysel. Riešenie technických problémov. Vlastnícke vzťahy - FNM, investičné fondy, občania, vytváranie združení malých vlastníkov jednotlivých podnikov.