Myšlienky - pridaná hodnota Z konferencie Svetovej banky o ekonomike rozvoja - Dolgoš, Ľubomír
Transformácia centrálne plánovaného hospodárstva na trhové ako hlavná téma konferencie Svetovej banky (IBRD) o ekonomike rozvoja (Washington apríl 1994). Zhodnotenie 50 rokov pôsobenia banky, diferencovaný prístup k transformačnému procesu, nedostatok skúseností, úspešný príklad Českej republiky. Vývoj nezamestnanosti.