Systémové změny ekonomické transformace - Zahradník, Petr
Vnútorná menová politika. Externá menová politika - politika devízového kurzu. Politika platobnej bilancie. Bankový sektor. Kapitálový trh a jeho regulácia. Exportná a colná politika. Zbližovanie s EU.