Trhové hospodárstvo je reálna perspektíva Autor poľskej ekonomickej reformy na Slovensku - Balczerovicz, L.
Interview, ktoré poskytol autor poľskej ekonomickej reformy L.Balczerovicz. Názory na problémy transformácie ekonomiky, konverzie priemyslu, spoluprácu s Medzinárodným menovým fondom. Pozície Poľska vo Visegrádskej štvorke. Priority Programu rozvoja Poľska do roku 1997.