Dotovať poľnohospodárstvo znamená brať inde - Kabát, Ladislav
Poľnohospodárstvo a jeho postavenie v ekonomickej štruktúre krajín strednej a východnej Európy - téma medzinárodného seminára (Nitra 1994). Závery seminára.