Cestovný ruch okrem investícií potrebuje nápaditý marketing a propagáciu - Janků, Jaroslav
Význam cestovného ruchu pre rakúske hospodárstvo. Úlohy rakúskej národnej turistickej kancelárie Österreich Werbung v marketingovej a koncepčnej činnosti, 16 marketingových okruhov pre rozličné záujmové dovolenkové skupiny (napr. leto na čerstvom vzduchu, servus v jeseni, jarné bicyklovanie). Marketingové produkty jarné bicyklovanie, tenis, golf. Investície do rozvoja infraštruktúry, rozvoj a rozširovanie pre každú vekovú kategóriu. Združovanie prostriedkov na propagáciu (napr. kúpeľná daň a daň z alkoholu) na radnici.