Kúpele a samospráva - Feriančík, J.
Úlohy a stanovy Únie kúpeľných miest a obcí na Slovensku založenej primátormi kúpeľných miest. Problémy Únie kúpeľných miest a obcí spojené s privatizáciou. Požiadavky a stanovisko výkonného výboru Únie k otázkam rozvoja kúpeľníctva podané vládnym inštitúciam.