Podnikateľská kultúra a marketingový manažment podnikov - Novacká, Ľudmila, 1953-
Súčasť podnikateľskej kultúry - etika. Etika v obchodných vzťahoch. Vzťahy a činnosti v ekonomickom živote sú regulované morálkou. Rozdiel medzi reguláciou morálnou a právnou. Každý podnik má svoju špecifickú podnikateľskú kultúru. Model morálneho rozvoja podniku. Vplyv marketingového manažmentu na obchodnú etiku.