Spôsoby vzájomných platieb treba korigovať - Zábojníková, M.
Rozhovor so štátnym tajomníkom MF SR J. Trojákom. Situácia v clearingovom účtovaní medzi SR a ČR. Problémy colnej únie SR a ČR. Úsilie Slovenska o zmenu platobnej dohody. Súčasný vývoj devízových rezerv SR. Obchodné vzťahy SR s ČR. Podpora exportu na Slovensku.