Petrohradské kontakty Poľnobanky S doc. A. Pilkovou o výročnej konferencii EBOR - Pilková, Anna
Riaditeľka odboru investičného bankovníctva Slovenskej poľnohospodárskej banky (SPB) o záveroch 3. výročnej konferencie Európskej banky pre obnovu a ozvoj (EBOR) v Petrohrade. Strategické zámery EBOR a možnosti SPB ako identifikátora a analyzátora finančných projektov. Rokovania so zahraničnými investičnými fondmi.