Ekonomické změny v zemích střední a východní Evropy - Lašek, Josef
Analýza zmien (politických, hospodárskych, bezpečnostných, sociálnych a.i.) prebiehajúcich v krajinách strednej a východnej Európy. Majú význam pre svetovú ekonomiku ako celok. Charakteristika základných problémov transformujúcich sa ekonomík. Zmeny vo vzájomných ekonomických vzťahoch aj vo vzťahoch k ostatným oblastiam svetovej ekonomiky. Niektoré implikácie pre transformáciu ekonomiky ČR.