Úskalia multipolárneho sveta Prezident Svetového ekonomického fóra prof. Klaus Schwab exkluzívne pre Hospodárske noviny - Schwab, K.
Prezident Svetového ekonomického fóra o problémoch svetovej ekonomiky, vyhliadky vzhľadom na politický vývoj a jeho koordináciu. Otázka dostatočného vedenia, schopného poradiť si so zmenami v ekonomikách, javy súvisiace s recesiou a oživením hospodárstva. Vývoj v Číne, v krajinách strednej a východnej Európy. Pomoc týmto krajinám.