S porozumením pre problémy mladého štátu V nemeckých hospodárskych kruhoch sa záujem o Slovensko stupňuje - Košnár, Jozef
Rozhovor s predsedom Národohospodárskeho a rozpočtového výboru NR SR o pracovnom pobyte v nemeckom parlamente. Hodnotenie ekonomických vzťahov medzi Slovenskom a Nemeckom. Predpoklady zintenzívnenia hospodárskej spolupráce. Oblasti spolupráce, záujem nemeckých podnikateľských kruhov o investovanie na Slovensku.