Základné práva a slobody
Seriál článkov zaoberajúcich sa problematikou základných práv a slobôd občana. Nedotknuteľnosť obydlia občana. Listové tajomstvo, tajomstvo dopravovaných správ a iných písomností a ochrana osobných údajov. Sloboda pohybu a pobytu na území. Sloboda myslenia, svedomia, náboženského vyznania a viery sú zaručené. Zaručenie politických práv, slobody prejavu a právo na informácie.