K aktuálnym problémom hospodárskej kriminality v SR - Behúl, I.
Z vystúpenia na IV. kriminologických dňoch 18.-20.5.1994 v Trenčianskych Tepliciach. Hospodárska kriminalita v období prechodu centrálne riadenej na trhovú ekonomiku na Slovensku. Kriminalita v privatizácii, v rámci daňovej sústavy, zahraničných podnikateľských subjektov. Nežiaduce praktiky v úverových obchodoch bánk, pranie špinavých peňazí. Špekulácie v platobnom styku ČR-SR.