Ochrana dôverných informácií Obchodné tajomstvo zamestnávateľa - Vyparina, S.
Ustanovenia Obchodného zákonníka, podľa ktorých sa zaisťuje ochrana informácií, ktoré sa pri rokovaní o uzavretí zmluvy poskytnú druhej strane. Ochrana informácií získaných obchodným tajomstvom. Obchodné tajomstvo zamestnávateľa. Problém vzťahu zamestnancov k obchodnému tajomstvu zamestnávateľov. Interné normatívne inštrukcie na zabezpečenie pred zneužitím. Smernica o obchodnom tajomstve.