Verejné obstarávanie - nástroj efektívnosti - Nemec, J.
Procesy spojené zo všetkými oblasťami štátnych nákupov. Podstata verejného obstarávania tovarov, služieb a verejných prác vo vyspelých krajinách sveta. Využívanie princípov verejnej súťaže pri nákupe zo štátnych prostriedkov. Medzinárodné štatistiky a podiel štátnych výdavkov.