Novelizácia občianskeho súdneho poriadku - Hanzelová, I.
Vládny návrh zákona, ktorým sa dopĺňa Občiansky súdny poriadok, schválený Národnou radou Slovenskej republiky dňa 27.1.1994. Zmeny a doplnky Občianskeho súdneho poriadku.