Základy práva životného prostredia - Košičiarová, Soňa
Voľný seriál článkov z oblasti environmentálneho práva. Orientácia v problematike zameranej na starostlivosť o vodu. Právna úprava starostlivosti o vodu. Vodný zákon a jeho bližšie vysvetlenie.