Základy práva životného prostredia - Košičiarová, Soňa
Voľný seriál článkov z oblasti environmentálneho práva. Zákony upravujúce osobitú ochranu vodných zdrojov. Chránené oblasti prirodzenej akumulácie vôd. Ochranné pásma vodných zdrojov. Vodárenské toky. Právna regulácia ochrany akosti vôd.