Aký budeš - verejný zamestnanec? - Thurzová, Marta
Úvodný článok do seriálu článkov o problémoch miestnej správy v súvislosti s obsadzovaním funkcií. Popis možných riešení odpolitizovania, sprofesionalizovania a stabilizovania zamestnaneckých vzťahov - vytvorením systému služobných pomerov s rovnakými kritériami pre úradníkov štátnej správy ale aj samosprávy.