Zmena štruktúr a mentalita štátneho úradníka - Paulíny, F.
Medzinárodný seminár v Rumunsku, odborne pripravený expertami programu Sigma, organizácie pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj OECD. Seminár bol zameraný na výmenu skúseností v organizácii ústredných orgánov krajín strednej a východnej Európy. Príspevok zástupcov Slovenska sa sústredil na postup reformy verejnej správy, decentralizácie a odovzdávania kompetencií orgánom miestnej samosprávy, ako aj vytvorenie nových kontrolných systémov vo verejnej správe.