Základné aspekty personálnej práce vo verejnej správe - Benčo, Ján
Základné aspekty pre prípravu pracovníkov do štátnych funkcií. Tvorba personálnej stratégie. Základné personálne činnosti. Vyhľadávanie pracovníkov. Výber pracovníkov. Proces adaptácie pracovníkov. Hodnotenie pracovníkov. Riadený osobný rozvoj pracovníkov.