Údaje regionalistov - Hubka, P.
Činnosť Okresného úradu Bratislava na Úseku regionálnej politiky v Oddelení regionálneho rozvoja. Údaje o nezamestnanosti v Bratislave, údaje o prírastkoch obyvateľov v Bratislave, o podpore malého a stredného podnikania v Bratislave.