Ekologické dlhy - Fidrmuc, J.
Pomoc podnikom pri vyčísľovaní ekologickej zadlženosti (napr. pri poskytovaní úverov a pri privatizácii). Potreba jednotnej metodiky. Ciele zisťovania ekonomickej zadlženosti. Požiadavky na ekologický audit. Svetové skúsenosti pri odstraňovaní následkov znečistenia životného prostredia. Potenciálna, príp. kompenzačná cena škôd na životnom prostredí a zdraví obyvateľstva.