Starostlivosť o životné prostredie. 2 - Košičiarová, Soňa
Analýza niektorých vybraných aspektov miestnej normotvorby na úseku starostlivosti o životné prostredie. Právna úprava starostlivosti o životné prostredie v miestnych podmienkach.