Hodnotenie rizika podnikateľských projektov a jeho počítačová podpora - Varcholová, Tatiana
Fungovanie podniku si vyžaduje novú kvalitu prípravy, hodnotenia a výberu podnikateľských projektov z hľadiska rešpektovania rizika. Podstata podnikateľského rizika. Druhy podnikateľských rizík a faktory rizikovosti. Možnosti kvantifikácie podnikateľských rizík. Počítačová podpora hodnotenia rizika podnikateľských projektov - systém REVAL.