Nový úverový program pre malých a stredných podnikateľov Národná agentúra chce podporiť podnikateľov, ktorí sa doteraz nemohli uchádzať o podporné úvery - Lajčiaková, D.
Podporný úverový program vo výške 600 mil. Sk, podmienky získania pôžičky (od spt. 1994). Cieľ - vytvoriť stály úverový zdroj. NAR MSP koordinátorom, o úvere rozhoduje banka.