Perspektivy podpory malého a středního podnikání - Strahovský, J.
Možnosti získania úverov a určitých záruk na úvery pre podnikateľov ČR prostredníctvom Českomoravskej záručnej a rozvojovej banky (ČMZRB). Finančné prostriedky a podmienky pre ich získanie. Programy zamerané na pomoc začínajúcim podnikateľom. Zdroje financií pri zahájení nového podniku. Nové garančné programy. Vytvorenie venture capital fondu a jeho investovanie do podnikateľských projektov. Venture capital program v ČMZRB.