Plánovanie, rozhodovanie, kontrola Úvod do série článkov o riadiacich pracovníkoch malého a stredného podniku. 1 - Papula, J.
Rozdiel v deľbe práce, organizačnej štruktúre a riadiacom aparáte vo veľkých a v malých a stredných podnikoch (MSP). Vyššie nároky na manažérov MSP. Rozvoj základných manažérskych funkcií a schopností manažérskeho myslenia.