Stratégia a taktika riadenia Plánovanie, rozhodovanie, kontrola v malom a strednom podniku. 2 - Papula, J.
Hodnotenie úspešnosti podniku z časového hľadiska (krátkodobé, dlhodobé). Príčina zlého vývoja podnikov (uplatňovanie krátkodobých pohľadov, analyzovanie a hodnotenie iba súčasnej situácie a podceňovanie možných zmien v prostredí). Stratégia a taktika podnikov.