Škola manažmentu Hľadajte výhodnú pozíciu na trhu. 3 - Huščavová, Anna
Ďalšie techniky a metódy, ktorými sa hodnotí pozícia firmy na trhu: SPACE (Strategic Position Action Evaluation), matica DPM (Directorial Policy Matrix), PIMS (Profit Impact of Market Strategy), tzv. hviezdicová grafika.