Jak dál v účtování evropského leasingu - Tošovská, J.
V rámci EU snaha o harmonizáciu finančných informácií, v oblasti účtovníctva vydanie 4. a 7. účtovnej direktívy, harmonizácia účtovníctva Poradným fórom účtovných expertov. Metodika účtovania leasingových operácií na seminári členských asociácií Leaseurope (február 1994 v Marakéši). Bilancovanie leasingu tak u právneho, ako aj ekonomického vlastníka. Výhody a nevýhody uvedených spôsobov. Závery seminára.