Konsolidovaná účtovná závierka Ako zostaviť závierku - Dôležité upozornenia - Farkaš, Richard
Opatrenie MF SR č. 65/393/1993 stanovuje zostavenie a predloženie konsolidovanej účtovnej závierky. Jej ciele a vypovedacia schopnosť. Koncern - fiktívna právnická jednotka. Ustanovenia právnych predpisov ku konsolidovanej účtovnej závierke, jej zverejnenie.