Zisk a ztráta jako předmět úpravy obchodního zákoníku, zákona o daních z příjmů a účetních předpisů. 3. - 1 - Dědič, J.
Rozdeľovanie zisku. Všeobecné pravidlá rozdeľovania zisku. Rozdeľovanie zisku vo verejnej obchodnej spoločnosti a v komanditnej spoločnosti.