Najväčšie slovenské podniky sú menej rentabilné ako poľské, ale viac ako maďarské - Chajdiak, Jozef
Porovnanie rentability obratu (pomer zisku k obratu vyjadrený v percentách) najväčších podnikov zo štátov V4. Rentabilita 50 najväčších podnikov SR, ČR, Poľska a Maďarska. Tabuľka uvádza: názov organizácie, rentabilitu obratu v perc., poradie podľa rentability, obrat, zisk v mil.