Hledání optimální jakosti výrobků - Světlý, M.
Akosť výroby - určujúci faktor konkurencieschopnosti podnikov. Akosť výrobkov - súvisí so zabezpečením strategických cieľov firmy. Stanovenie optima kvality výrobkov. Vzťah medzi akosťou výrobku a jeho realizačnou cenou.