Nové periodiká zmenili tvár slovenského mediálneho trhu Sledovanosť médií 1992-1994 - Lechnický, Milan
Zlepšovanie postavenia periodík (denníkov, týždenníkov), rozhlasu a televízie u čitateľov a inzerentov v r.1992-1994 dokumentované grafmi spracovanými agentúrou AISA Slovensko a GfK Slovakia v rámci spoločného projektu Media projekt '94.